LILJEHØJ AHLGADE / Karamel Kompagniet
 
 

Karamel Kompagniet

 
Karamel Kompagniet
 
Karamel Kompagniet karameller stammer tilbage fra England, hvor indehaver Annas bedstemor i sin tid kogte karameller til sin familie. Opskrifterne fulgte med til Bornholm, hvor Anne og Carsten første gang genskabte karameller ud fra bedstemoderens opskrifter. I 2004 blev Karamel Kompagniet så grundlagt og hos Liljehøj forhandler vi et bredt udvalg af de skønneste karameller lavet efter historiske traditioner, med sans for detaljer og en passion for kvalitet. Faktisk er Karamel Kompagniet blandt de ganske få i hele Europa, der fremstiller ægte bløde karameller – hvilket er langt sværere at fremstille end de hårde karameller. Bløde karameller er en levende masse, der kræver stor erfaring og omhyggelighed, for lige så fantastisk som de smager, lige så sarte og skrøbelige er de at arbejde med.

Kom ned i vores butik og smag de skønne bløde karameller – men pas på – de er vanedannende! Og rigtig gode som gaver til venner og familie.
Liljehøj | CVR: 38982435 | Ahlgade 26 og Stenhusvej 53, 4300 Holbæk - Danmark | Tlf.: 59437200 - 54345555 | info@liljehoj.dk