LILJEHØJ AHLGADE / David Rio Chai
 
 

David Rio Chai

 
David Rio Chai
 
David Rio er chai latte på den lækre og nemme måde! David Rio er pulver, som blot skal opløses i enten varm vand eller mælk. Nemmere bliver det ikke at få en lækker kop chai latte i høj kvalitet. Faktisk er det ofte David Rio Chai, som du får serveret på cafeerne rundt omkring i landet. 
 
Inspirationen til disse lækre chai latte varianter kommer fra Sydasien. Alt efter hvilken David Rio variant du kaster din kærlighed over, vil du opleve, at de består af lækre og smagfulde krydderier. Ingredienser såsom honning, kardemomme og kanel er gennemgående i de fleste chai latte varianter. Sammensætningen af krydderier i produkterne er formidabel og giver en helt speciel smag, som du kun finder i chai latte fra David Rio.
 
Hos Liljehøj forhandler vi den lækre David Rio Chai latte - og du finder flere forskellige af de lækre varianter i butikken. Et velsmagende alternativ til almindelig the eller kaffe. Og også en god gaveidé.
Liljehøj | CVR: 38982435 | Ahlgade 26 og Stenhusvej 53, 4300 Holbæk - Danmark | Tlf.: 59437200 - 54345555 | info@liljehoj.dk