LILJEHØJ - DIN SPECIALVAREBUTIK I HOLBÆK

Liljehøj ligger i Holbæk og er Vestsjællands største forhandler af te. Vores sortiment spænder meget bredt, og der er noget for enhver smag. Ud over te byder vi på masser af kaffe, lækre kvalitets delikatesser fra LE CRU Delikatesser samt chokolade, lakrids og ikke mindst vores smukke brugskunst og møbler fra Chic Antique.

Vores ønske med Liljehøj er at skabe en butik, der er inspirerende at besøge, og hvor du får god service og finder produkter, der er af høj kvalitet og giver dig ekstra luksus til hverdag og fest - til egenforkælelse eller som gaver til dem du holder af.

Vi forhandler blandt andet Chic Antique brugskunst og møbler, LE CRU Delikatesser, økologisk chokolade fra Summerbird, Munkholm hudplejeprodukter, smykker fra Aqua Dulce og Stine A, håndlavede bolcher fra Almuegårdens bolcher, Bagsværd Lakrids, lækre karameller fra Karamel Kompagniet, nødder og andre lækkerier fra Nuts’n More, NoCrap Gourmet popcorn og den lækreste vingummi fra Wally and Whiz. Herudover finder du også skønt tøj fra Soulmate og Skovbjerg.

Alle produkter er nøje udvalgt ud fra devisen om, at vi gerne vil tilbyde produkter, der er ekstra lækre, og hvor vi kan stå inde for kvaliteten. Produkter, som du kan forkæle dig selv med – eller bruge som gaver, værtindegaver, til jubilæer, bryllupsdage og meget mere.

Kom ind i butikken og se vores store udvalg af produkter.
Vi laver også byens smukkeste gavekurve.

Vi glæder os til at se dig.
Team Liljehøj
 
Følg os på de sociale medier. Deltag i konkurrencer, se nye varer og følg med i alt det spændende, der sker i butikken.

- og så bliver vi rigtig glade for et like og hvis du vil dele vores side med din familie, venner og kollegaer.
Liljehøj | CVR: 38982435 | Ahlgade 26, 4300 Holbæk - Danmark | Tlf.: 59 43 72 00 | info@liljehoj.dk