LILJEHØJ AHLGADE / Éternel Skønhedsprodukter
 
 

Éternel Skønhedsprodukter

 
ÉTERNEL Skønhedsprodukter
 
Éternel er designet til at pleje krop og sjæl, og er æstetisk smukke produkter som aktivt forkæler din krop. Éternel er udviklet af Chic Antique, der også sælger fransk inspireret interiør og de lækre franske delikatesser "LE CRU". Éternel er udviklet ud fra et ønske om at skabe lækre, smukke og gode produkter til dig og dit hjem. Med Chic Antiques store designerfaring fra interiør, er hele Éternel serien også designet med skønhed for øje, så de kan stå fremme i dit hjem.
 
Éternel er designet og udviklet i Danmark, omhyggeligt udvalgt for deres positive egenskaber, dokumenterede effekter og fantastiske dufte. Éternel giver dig fordelene ved naturlige olier, såsom mandelolie, jojobaolie og olivenolie, som både hydrerer, forynger og reducerer hudirritation. Éternel er med andre ord hverdagsluksus, designet til at forkæle lige præcis dig med nærende, aktive ingredienser og smukt design – og give dig spa oplevelsen – i dit eget hjem.
Liljehøj | CVR: 38982435 | Ahlgade 26 og Stenhusvej 53, 4300 Holbæk - Danmark | Tlf.: 59437200 - 54345555 | info@liljehoj.dk