LILJEHØJ AHLGADE / NoCrap Gourmet Popcorn
 
 

NoCrap Gourmet Popcorn

 
NoCrap Gourmet Popcorn
 
NoCrap Gourmet Popcorn er snacks i en kvalitet, du aldrig har oplevet!
Som navnet antyder, er NoCrap Gourmet Popcorn fremstillet helt uden kunstige smagsforstærkere, kunstige farver og konserveringsmidler. Majsene er GMO-fri (dvs. ikke genmodificerede), og vores gourmetpopcorn er naturligt glutenfri. Derudover bliver kernerne poppet i kokosolie, som er fri for transfedtsyrer og ikke giver bismag til popcornene. Hos NoCrap Gourmet Popcorn er man gået grundig til værks for at finde de helt rigtige majskerner, og gourmetpopcornene er poppet af en helt særlig amerikansk sort, Mushroom. Denne specielle sort af majs, giver smukt runde og kødfulde popcorn med masser af smag.

Hvert enkelt popcorn er beklædt med et tyndt lag af den sprødeste karamel og smagt til med bl.a. havsalt fra Læsø, ægte vanilje, europæiske hindbær, chokolade fra belgiske Callebaut, god lakridsrod og fyldig cheddarost fra Danmark.

Hos Liljehøj for handler vi de lækre NoCrap Gourmet Popcorn. Perfekte som en lækker snack i hverdagen, i weekenden, til specielle lejligheder som fødselsdage, konfirmationer, bryllupper eller lignende. Kig forbi og bliv fristet af popcorn udover det sædvanlige!
 
Liljehøj | CVR: 38982435 | Ahlgade 26 og Stenhusvej 53, 4300 Holbæk - Danmark | Tlf.: 59437200 - 54345555 | info@liljehoj.dk