BRANDS & PRODUKTER / Malund Brødblandinger
 
 

Malund Brødblandinger

 
Malund Brødblandinger
 
De lækreste brød til hjemmebag i de smukkeste flasker!
Hvis du ikke allerede kender til Malunds brød, så kig her. 
Malund er Jørgen "Mel". Han har udviklet over 500 brød opskrifter for bagerier verden over og forsker i fremtidens brød og trends. For Jørgen "Mel" drejer det sig udelukkende om smagen. Smagen af godt brød. 
 
Vi elsker ikke bare alt det lækre brød, scones, knækbrød og meget mere - men også de smukke flasker, der leder tankerne hen på de gode gamle mælkeflasker med den smukkeste bæredygtige kortprop. De er selvfølgelig genanvendelige og kan bruges til alt muligt andet, når du først har bagt dit brød. 
 
Jørgen "Mel" har 3 gode tips til det perfekte brød - og ikke mindst bagningen af det:

1. Melet skal indeholde min. 12% protein. Det gør brødet mere luftigt.

2. Dejen skal aldrig over 28 grader. For varmt vand kvæler gæren og giver dårlig smag.

3. Fold dejen i stedet for at ælte den efter hævning. Det strammer gluten i dejen op og lukker affaldsstoffer ud.
Liljehøj | CVR: 38982435 | Ahlgade 26, 4300 Holbæk - Danmark | Tlf.: 59437200 | info@liljehoj.dk